str. Mihai Viteazu 223, Cojușna, Republica Moldova +373-237-92-215 Bani la timpul perfect!

Despre noi

Credit Perfect este o Organizatie de Microfinantare inregistrata la Comisia Nationala a Pietei Financiare din Republica Moldova, specializata in acordarea de credite pentru nevoile personale. Suntem cunoscuți pentru rapiditate în acordarea împrumutului, transparenţă în prezentarea tuturor costurilor şi corectitudine în respectarea angajamentelor. Suntem mândri că am ajutat sute de mii de oameni să îşi îndeplinească dorințele, oameni care au avut și continuă să aibă încredere în produsele noastre.

Pentru noi, un client informat este un consumator mai responsabil, care poate lua decizii financiare corecte. De aceea, le explicăm în detaliu tuturor clienților noștri produsele și serviciile pe care le oferim, respectiv costurile aferente acestora.

Avantajele pentru care face sa ne alegi:

  • 1. Eficientizarea timpului – clientul va face un sigur drum, la sediul companiei noastre, beneficiind gratuit de consultantă din partea specialistilor nostri.
  • 2. Identificarea celei mai potrivite solutii – specialistii nostri vor oferi cea mai bună si mai fiabilă solutie pentru tine.
  • 3. Eliberarea rapida - timp de 60 de minute iesiti cu banii in mina.
  • 4. Eliminarea stresului- Este foarte solicitant pentru client să cunoască exact documentele necesare pentru un credit, costurile, veniturile necesare, cât durează procesarea dosarului etc.
  • 5. Simplitate si rapiditate in intreg procesul de creditare.